De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 350g 350 g penne Fiorini
- 120g 120 g verse ricotta
- 50g 50 g gehakte walnoten
- 100g 100 g gewassen raketkruid Saint-Eloi
- 20g 20 g geraspte Parmezaan Fiorini
- 4 4 fijngesneden bieslookstengels
- 0,5 sap van ½ citroen
- 2càs 2 eetl. olijfolie Bouton d’Or
- Zout en peper Cigalou
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Kook de pasta “al dente” in gezouten kokend water.
-
Laat ze uitlekken en zet ze weer op het vuur met de olijfolie. Voeg de noten, de bieslook en de ricotta toe.
-
Neem de pasta van het vuur. Voeg het raketkruid, het citroensap, een beetje zout en peper toe en meng alles.
-
Schep de pastasalade op elk bord en bestrooi met Parmezaan.
Tips
Troef: doe de moeite om net voor het opdienen de Parmezaan zelf te raspen, hij zal des te beter smaken.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.