Volg het recept stap voor stap
-
Spoel de zeebaars aan de binnen- en buitenkant.
-
Was de venkel, de peterselie en de munt. Hak alles fijn.
-
Wrijf de binnenkant van de zeebaars in met het zout. Vul hem met de fijngehakte venkel, peterselie en munt.
-
Sluit en zet vast met houten prikkertjes. Leg 2 tot 3 uur in de koelkast.
-
Wikkel de staart van de zeebaars in aluminiumfolie om hem te beschermen.
-
Bak de vis een tiental minuten (afhankelijk van de kracht van het vuur) aan iedere kant op de barbecue.
-
Besprenkel vlak voor het serveren met olijfolie.
Tips
Als regen roet in het eten gooit, kunt u dit gerecht ook maken met een grillpan op het kookvuur.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.