Zeebaarfilet met tomato saus
Makkelijker
30 min
€€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
30 min
-
Verwarm de oven voor op 210°C. Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de knoflook en sjalot fijn.
-
Doe de tomatenblokjes in een ovenschotel. Voeg de knoflook, sjalot en oregano toe.
-
Schik de zeebaarsfilets op dit mengsel en giet olijfolie over de vis. Kruid met peper en zout en zet 25-30 minuten in de oven, afhankelijk van de grootte van de zeebaarsfilets.
-
Voeg ondertussen water toe tot het niveau van de aardappelblokjes. Breng aan de kook en laat 10-12 minuten koken.
-
Serveer en smakelijk!
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.