Volg het recept stap voor stap
-
Bereid in een schaal de marinade met 4 eetlepels olijfolie, limoen, zout en peper. Marineer de zalmsteaks hierin, ½ uur aan elke kant in de koelkast.
-
Was en snijd de groenten, kook ze apart in een pan met hete olijfolie en laat ze lichtjes knapperig worden. Doe ze samen in een schaal, breng op smaak met zout en peper en bestrooi met verse muntblaadjes.
-
Haal de biefstukken uit de marinade zonder ze te veel te laten uitlekken. Grill ze 5 minuten aan elke kant op de barbecue (of 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven (th. 6). Bestrooi met een snufje peper van Espelette en serveer met de warme groenten.
Tips
Voor meer consistentie kunt u aardappelen toevoegen aan de gebakken groenten of serveren met rijst.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.