Zachte chocoladecake met kaneel
De zachte chocoladecake met kaneel is een heerlijke variatie die de rijkdom van chocolade combineert met de warme smaak van kaneel.
Deze zachte chocoladecake met kaneel is een heerlijke optie voor liefhebbers van warme, troostende smaken. De combinatie van kaneel en chocolade zorgt voor een unieke smaakbeleving. Eet smakelijk!
Volg het recept stap voor stap
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Breek de chocolade in stukken. Smelt de chocolade au bain-marie. Meng met de melk. Zet apart. Meng in een kom de eidooiers met de suiker en voeg toe aan de chocolade. Voeg de kaneel en de bloem toe. Meng goed. Schep de eiwitten voorzichtig met een spatel door het mengsel.
-
Vet een springvorm in met boter. Giet het beslag in de bakvorm. Bak gedurende 30 minuten in de oven.
-
Laat afkoelen. Haal de taart uit de vorm en plaats op een bord. Snij het gebak in gelijke stukken. Werk af met een physalis.
Tips
Heerlijk met mango- of frambozencoulis of vanillepudding.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.