Zachte chocoladecake met kaneel

De zachte chocoladecake met kaneel is een heerlijke variatie die de rijkdom van chocolade combineert met de warme smaak van kaneel.

Deze zachte chocoladecake met kaneel is een heerlijke optie voor liefhebbers van warme, troostende smaken. De combinatie van kaneel en chocolade zorgt voor een unieke smaakbeleving. Eet smakelijk!

Makkelijk
45 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 200g 200 g pure chocolade Ivoria
  • 5cl 5 cl melk Pâturages
  • 1 1 eidooier Moisson
  • 4càs 4 el rietsuiker Regain Bio
  • 1càc 1 tl kaneel Cigalou
  • 2càs 2 el bloem Chabrior
  • 6 6 eiwitten Moisson, stijfgeklopt
  • 1càc 1 tl boter Pâturages
  • Garnituur physalis

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Breek de chocolade in stukken. Smelt de chocolade au bain-marie. Meng met de melk. Zet apart. Meng in een kom de eidooiers met de suiker en voeg toe aan de chocolade. Voeg de kaneel en de bloem toe. Meng goed. Schep de eiwitten voorzichtig met een spatel door het mengsel.

  2. Vet een springvorm in met boter. Giet het beslag in de bakvorm. Bak gedurende 30 minuten in de oven.

  3. Laat afkoelen. Haal de taart uit de vorm en plaats op een bord. Snij het gebak in gelijke stukken. Werk af met een physalis.

Tips

Heerlijk met mango- of frambozencoulis of vanillepudding.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.