Wraps met kip, geitenkaasen avocado

Speciaal voor Intermarché stelt chef Jeremy Vandernoot elke maand een heerlijk seizoensrecept voor.

Makkelijker
35 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 wraps
  • 2 blancs de poulet
  • 100g roquette
  • 2 avocat
  • 8 framboises
  • 0,5 buchette de chèvre
  • 100g yaourt Pâturages
  • Le jus de 0,5 citron vert
  • 2 feuilles de basilic
  • huile d'olive Bouton d'Or
  • huile neutre Bouton d'Or
  • sel et poivre

Wijnsuggestie

Château Pierrousselle

Witte ijn – AOP Entre-deux-mers
Cépages : Sauvignon et Sémillion
2021

5,99€

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 25 min
  1. Snijd de kip in kleine stukjes en bak ze in een pan met neutrale olie. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Snijd de geitenkaas in fi jne sneetjes.

  3. Maak guacamole door de avocado’s te mixen met het limoensap en de basilicum. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Breng ook de yoghurt op smaak met peper en zout.

  5. Doe wat yoghurt op de wraps, leg er de gebakken stukjes kip op, daarboven de geitenkaas, wat rucola, guacamole en de gehalveerde frambozen. Breng het geheel op smaak met een paar druppels olijfolie en kruid af met peper en zout.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.