Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
5 min
-
Kook de worsten een twintigtal minuten in kokend water. Bewaar 6 scheplepels kookvocht.
-
Pel en hak de uien.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in stukken.
-
Fruit de ui in de olijfolie, doe er de stukken zoete aardappel, zout, peper en 2 snufjes vier kruiden bij en bak een twintigtal minuten op een zacht vuur.
-
Snij de worst in dikke schijven en voeg ze samen met het kookvocht toe aan de zoete aardappelen. Bak nog een tiental minuten.
-
Versier met versnipperde bladpeterselie en dien warm op.
Tips
Tip: als het het seizoen is, kunt u een tiental salieblaadjes toevoegen wanneer u de zoete aardappelen bakt.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.