Worsten met zoete aardappelen en vier kruiden

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 worsten
  • 800 g zoete aardappelen
  • 2 uien
  • 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout, peper en vier kruiden van Cigalou
  • Versiering: bladpeterselie

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Kook de worsten een twintigtal minuten in kokend water. Bewaar 6 scheplepels kookvocht.

  2. Pel en hak de uien.

  3. Schil de zoete aardappelen en snij in stukken.

  4. Fruit de ui in de olijfolie, doe er de stukken zoete aardappel, zout, peper en 2 snufjes vier kruiden bij en bak een twintigtal minuten op een zacht vuur.

  5. Snij de worst in dikke schijven en voeg ze samen met het kookvocht toe aan de zoete aardappelen. Bak nog een tiental minuten.

  6. Versier met versnipperde bladpeterselie en dien warm op.

Tips

Tip: als het het seizoen is, kunt u een tiental salieblaadjes toevoegen wanneer u de zoete aardappelen bakt.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.