Witloofcrème, foie gras & appels

Makkelijk
70 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 witloofstronkjes
  • 500ML gevogeltefond van Bouton d'Or
  • 100ML room van Pâturages
  • 10g boter van Pâturages
  • 1 ui
  • 1 mooie snede halfbakken foie gras van Guillaume Dunoy
  • 1 Granny Smithhappel
  • Aout van Itinéraire des Saveurs
  • Peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 40 min
  1. Smelt de boter in een koopt en kleur de versnipperde ui.

  2. Doer er hat fijngesneden witloof bij en zweet 5 minuten aan.

  3. Voeg de gevogeltefond toe en bak 15 minuten.

  4. Mix alles. Zeef. Giet er de room bij. Kruid met peper en zout.

  5. Serveer in een kom met enkele stukken foie gras en de appelbrunoise.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.