Witloof met reblochon in papillot
Makkelijk
0 min
€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
10 min
-
Verwarm de oven voor op 180 °C (gasstand 6).
-
Was het witloof, droog het af en snij iedere stronk in de lengte in twee.
-
Knip 4 vierkante vellen bakpapier uit. Leg op ieder vel de twee halve stronken, ¼ van de reblochon, in stukjes gesneden, en enkele cashewnoten. Bestrooi met paprikapoeder.
-
Sluit de papieren papillotten goed en zet 15 minuten in de oven.
-
Dien warm op met een groene salade.
Tips
Als u geen reblochon hebt, kunt u die vervangen door Saint-Nectaire, die ook een lekkere hazelnootsmaak heeft. Wat u ook kunt gebruiken, is Beaufort of zelfs een restje raclettekaas.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.