Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
5 min
-
Schil de kiwi’s en snij ze in dikke plakken. Gebruik eventueel een leuk vormpje. Zet opzij.
-
Breek de eieren in een grote kom en klop ze los met de melk en 3 el poedersuiker.
-
Doop de sneetjes stokbrood er snel in, zodat ze niet te zacht worden.
-
Laat de boter smelten in een pan en bak de sneetjes 3-4 min aan iedere kant. Doe voor ieder nieuw sneetje weer wat boter in de pan.
-
Bestrooi vlak voor het serveren met poedersuiker en versier met plakjes kiwi. Geef er een bolletje kokos-ijs bij.
Tips
Deze wentelteefjes met kiwi zijn ook heel lekker met het munt/chocolade-ijs of het citroen/meringue-ijs van Adélie.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.