Warme witte wijn

Makkelijk
25 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 l droge witte wijn Riesling ExpertClub
  • 1 sinaasappel
  • 1/2 citroen
  • 3 kaneelstokjes Cigalou
  • 2 anijssterren
  • 10 suikerklontjes
  • 1 el honing van Elodie

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Verwarm de witte wijn op een zacht vuur.

  2. Voeg de in kleine stukjes gesneden sinaasappel en halve citroen toe, de kaneelstokjes, het steranijs en de klontjes. Roer.

  3. Voeg, wanneer de wijn warm is, de honing toe. Verwarm tot de wijn ruist en laat vervolgens een ½ uur trekken.

Tips

Laat de wijn vooral niet koken, want dan vervliegen de aroma’s. Houd het deksel zoveel mogelijk op de pan, om de smaken van de specerijen en de wijn te bewaren.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.