De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 400 g aardappelen
- 3 sneden gerookte zalm Odyssée
- 3 eieren Moisson
- 15 cl verse room Pâturages
- 20 cl zure room Pâturages
- 5 cm gepelde en geraspte gember
- fijngehakte schil van een halve biocitroen
- 1 el olijfolie van Bouton d'Or
- zout en peper Cigalou
- Garnituur bieslook
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
30 min
-
Schil en kook de aardappelen, mix ze vervolgens met de eieren en de zure room. Trek er plasticfolie over en zet 1 uur koel.
-
Bestrijk het wafelijzer met olie en verwarm het voor.
-
Klop de slagroom op en meng de citroenschil, de gember, het zout en de peper eronder.
-
Bak de wafels met de bereiding op basis van aardappelen. Laat lauw worden.
-
Snijd elke wafel in 2, garneer een 1e deel met de slagroom en een stukje zalm en sluit af met het tweede deel. Werk af met takjes bieslook.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.