Vlaamse asperge

Makkelijk
35 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 12 witte asperges
  • 4 eieren
  • 1/2 bosje peterselie
  • 10 ml notenolie
  • 50 gr schoongemaakte noten
  • 2 sneden toastbrood
  • 1 teentje knoflook
  • 10 ml druivenpittenolie of een andere neutrale olie
  • Zout en peper

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Kook de geschilde asperges 5 tot 8 minuten in gezouten water naargelang hun dikte.

  2. Maak een brouillade van eieren. Werk de brouillade af met notenolie, gehakte peterselie en geplette noten. Breng op smaak met zout en peper.

  3. Verwijder de korsten van het toastbrood. Rol het toastbrood plat met een deegrol en maak tegeltjes. Wrijf het platte toastbrood in met het teentje knoflook. Maak lichtjes nat met wat neutrale olie en breng op smaak met zout en peper. Bak 7 minuten in de oven op 180°.

  4. Schik de borden. Voorzie 3 asperges per persoon, bedek rijkelijk met de eierbrouillade en leg er 3 broodtegeltjes bij. Bestrooi met gehakte peterselie.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.