Volg het recept stap voor stap
-
Kook de geschilde asperges 5 tot 8 minuten in gezouten water naargelang hun dikte.
-
Maak een brouillade van eieren. Werk de brouillade af met notenolie, gehakte peterselie en geplette noten. Breng op smaak met zout en peper.
-
Verwijder de korsten van het toastbrood. Rol het toastbrood plat met een deegrol en maak tegeltjes. Wrijf het platte toastbrood in met het teentje knoflook. Maak lichtjes nat met wat neutrale olie en breng op smaak met zout en peper. Bak 7 minuten in de oven op 180°.
-
Schik de borden. Voorzie 3 asperges per persoon, bedek rijkelijk met de eierbrouillade en leg er 3 broodtegeltjes bij. Bestrooi met gehakte peterselie.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.