Volg het recept stap voor stap
-
Snij de zoete aardappelen in stukjes. Kook ze 25 minuten in gezouten water
-
Eenmaal gekookt laat u ze uitlekken en prakt u ze met een stamper. Voeg de melk en de nootmuskaat toe. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de spinazie in een kookpot. Doe er het teentje knoflook bij.
-
In een pan bakt u de kabeljauw enkele minuten aan elke kant in olijfolie, tot die goed doorbakken is.
-
Verwarm de oven voor op 200°.
-
Doe de helft van de zoete aardappelpuree in een ovenschotel, voeg de in stukjes gesneden vis en de spinazie toe en werk af met de rest van de zoete aardappelpuree. Bestrooi met geraspte kaas en gratineer 15 minuten op 200° in de oven.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.