Verrassingsappels met speculaas en rozijnen
Makkelijk
50 min
€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
10 min
-
Verkruimel de speculaas tot kleine stukjes in een kom en doe er de (zachte) boter, de rum, de rozijnen en de bruine suiker bij. Roer goed.
-
Schil de appels, verwijder de hoedjes, hol ze uit en wrijf ze in met de in twee gesneden citroen om te voorkomen dat ze bruin worden.
-
Vul iedere appel met het mengsel van speculaas en rozijnen.
-
Leg een vel aluminiumfolie op het rooster van de barbecue, leg er uw gevulde appels op en laat ongeveer 40 minuten bakken.
-
Dien warm op.
Tips
U kunt dit gezellige dessert serveren met karamelsaus en slagroom uit een spuitbus van Pâturages.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.