Venkelsalade & tartaar van runderlende

Makkelijk
20 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 2 middelgrote venkels
  • 10g 10 g noten van Chabrior
  • 1 1 Granny Smithappel
  • 50ml 5 0 ml ciderazijn vanBouton d’Or
  • 400g 400 g runderlende
  • 0,5 ½ citroen
  • Olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout van Itinéraire des Saveurs
  • Peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 20 min
  1. Snij de venkel fijn.

  2. Maak een brunoise met de Granny Smithappel.

  3. Hak de noten.

  4. Meng alles en breng op smaak met olie, ciderazijn, zout en peper.

  5. Maak een tartaar van runderlende. Kruid met zout, peper, olijfolieen het sap van 1/2 citroen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.