De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 1000g varkensspareribs
- 1 el honing van Elodie
- 1 el mosterd van Bouton d’Or
- 2 el ketchup van Bouton d’Or
- 10cl tomatencoulis van Saint Eloi
- 2 tl ciderazijn van Bouton d’Or
- 1 el olijfolie van Bouton d’Or
- 1 snufje Spaanse peper van Cigalou
- Zout en peper van Cigalou
Wijnsuggestie
Château Montner
Rode wijn
6,99€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
30 min
-
Snij de spareribs in 4.
-
Meng alle ingrediënten in een grote schotel en marineer het vlees minimum 30 min.
-
Laat de spareribs uitlekken en bak een veertigtal min. op de barbecue. Besprenkel af en toe met de marinade.
-
Draai ze halverwege om.
-
Serveer warm met een of meerdere van de talloze bijgerechten die u vindt op onze website (pastasalade, aardappelen, taboulé enz.).
Tips
Tip: als het regent kunt u de varkensspareribs in de oven bakken op 180° (th. 5)
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.