Varkenskoteletten op Ardense wijze

Makkelijk
22 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 1 + 1 el olijfolie van Bouton d'Or
  • 500 g champignons de Paris in partjes
  • 4 magere varkenskoteletten (1 à 1,5 cm dik)
  • 1 plak Ardenner ham in 4
  • 1 plak gruyère van Pâturages, in 4
  • 1 dl verse room Pâturages
  • zout Cigalou
  • peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Serveer met pasta, gestoomde aardappels of puree.

    Variant:Vervang de koteletten door medaillons of varkens- of kalfshaas.

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwarm 1 el olijfolie in een bakpan met dikke bodem. Fruit de champignons gedurende 3 minuten. Voeg zout en peper toe. Zet apart. Verwarm de resterende olijfolie in de bakpan. Bak vlees goudbruin in 2 minuten. Voeg zout en peper toe.

  2. Maak een inkeping langs het been. Vul de inkeping met de Ardense ham en de gruyère. Knip 4 vellen bakpapier van 20 cm. Plaats het vlees op het bakpapier. Verdeel champignons over het vlees. Besprenkel met room. Bestrooi met peper. Sluit de rollen af. Bak gedurende 4 minuten in de oven.

  3. Verdeel het vlees en champignons over de borden. Lepel er wat saus over. Werk af met platte peterselie.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.