Volg het recept stap voor stap
-
Pel de knoflook, verwijder de kiem en hak fijn.
-
Meng de sojasaus, knoflook en suiker met de versnipperde muntblaadjes (bewaar er enkele voor de versiering op het einde).
-
Marineer de varkenssneden 1 u in deze bereiding. Ze moeten goed doordrenkt zijn.
-
Bak de taugé 5 min. in warme olie. Bewaar op een warme plaats.
-
Laat het vlees zachtjes uitdruipen en bak kortstondig (2 min. aan elke kant) in warme olie. Niet zouten: de sojasaus bevat al zout.
-
Serveer en voeg enkele muntblaadjes en de gebakken taugé toe.
Tips
Tip: lekker met mangochutney (bak uitjes en mangoblokjes, honing, rum, curry en zout 10 min. in een kookpot en roer regelmatig).
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.