Volg het recept stap voor stap
-
Verwarm de oven voor op 200 °C (gasstand 7).
-
Schil de aardappelen en kook ze al dente in water. Snij ze in kleine stukjes.
-
Was de wortels, schil ze en snij ze in kleine blokjes.
-
Blancheer de wortels, de bonen en de erwten 1 min in gezouten kokend water. Giet af. Snij de bonen in kleine stukjes.
-
Verwarm een ovenschaal met antiaanbaklaag 5 min.
-
Klop de eieren ondertussen met wat zout onder de room. Schep er de emmentaler en vervolgens alle groenten onder.
-
Giet dit mengsel in de hete schaal en schuif voor 20 min in de oven.
-
Laat een beetje afkoelen en snij dan in kleine porties.
Tips
Tip: u kunt deze tortilla nog wat meer smaak geven door er kleine stukjes gedroogde Spaanse ham van Monique Ranou aan toe te voegen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.