Tiramisu met speculaas
Tiramisu met speculaas is een heerlijke variatie op de Italiaanse klassieker, waarbij een vleugje kruidige smaak wordt toegevoegd aan de romige lagen van het dessert. Serveer de tiramisu gekoeld. Eet smakelijk!
Volg het recept stap voor stap
-
Klop de eidooiers en de suiker samen tot ze bleek worden. Doe er de mascarpone bij, vermeng en plaats in de koelkast.
-
Klop het eiwit stevig op met een mespuntje zout. Schep deze bereiding onder de mascarpone.
-
Doop de speculaas in het mengsel van koffie/amaretto. Prak de koekjes met een vork.
-
Vul de glaasjes afwisselend met een laagje speculaas en een laagje mascarpone.
-
Bestrooi met cacaopoeder. Plaats minstens 2 uur in de koelkast.
Tips
Tip: u kunt het cacaopoeder vervangen door speculaaspoeder dat u maakte door de koekjes te mixen in de blender.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.