Tartaar van Cavaillon met snippers van rauwe ham

Makkelijk
17 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 2 cavaillonmeloen ontpit, in blokjes
  • 1 scheutje koolzaadolie van Bouton d'Or
  • 4 sneden rauwe ham Itinéraire des saveurs
  • versgemalen zwarte peper Cigalou
  • fleur de sel Itinéraire des saveurs
  • Garnituur
  • blaadjes rucola Saint Eloi

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Verwarm een grill voor. Meng in een slakom de blokjes meloen, de olie, de peper en de fleur de sel. Zet koel.

  2. Gril de rauwe ham gedurende 2 minuten. Laat uitlekken op keukenpapier. Scheur de plakken rauwe ham in snippers of ‘chips’.

  3. Maak met behulp van een uitsteekring torentjes meloentartaar. Garneer met de rauwe ham en de notensla.

Tips

Variant:
Gebruik galiameloen of watermeloen, of beide meloensoorten tegelijk.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.