Tagliatelle met zalm en champignons

Makkelijker
30 min
€€
0 / 5 3.33

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 600g tagliatelle
  • 400g zalm
  • 500g champignons
  • 300g spinazie
  • 30cl verse room
  • 20cl witte wijn
  • 2 uien
  • Nootmuskaat
  • Parmezaanse kaas
  • Peper en zout

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 3.33

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Schil de uien en snipper ze. Snijd de zalm in blokjes en de champignons fijn.

  2. Bak de uien en champignons in een pan en voeg dan de zalmblokjes en spinazie toe.

  3. Breng op smaak met zout, peper en een theelepel nootmuskaat.

  4. Laat 5 minuten koken en blus af met de witte wijn.

  5. Laat inkoken, voeg dan de room toe en pas de smaak aan.

  6. Kook de tagliatelle in kokend gezouten water.

  7. Serveer warm en bestrooi met Parmezaan.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 3.33

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.