Stronk van peperkoek en chocolade
Deze stronk van peperkoek en chocolade is een prachtige aanvulling op elk kerstfeest. Het combineert de warmte van peperkoekkruiden met de rijkdom van chocolade en creëert zo een feestelijke smaakervaring. Eet smakelijk!
Volg het recept stap voor stap
-
Smelt de chocolade in de microgolfoven. Meng met vierkruidenpoeder en laat afkoelen.
-
Klop de room op tot slagroom. Spatel hem voorzichtig door de chocolade.
-
Giet de helft van dit mengsel in een met vershoudfolie bedekte cakevorm. Leg daar een laag in rum gedrenkte peperkoek op. Voeg nog een laag chocolade en een laag peperkoek toe en zet in de koelkast.
Tips
bestrooi voor een nog mooier resultaat met poedersuiker en versier met chocoladekrullen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.