De benodigde ingrediënten voor dit recept

20 portie(s)
  • 200 g pindaboter
  • 50 g blonde kandijsuiker Chabrior
  • 1 ei + 1 eiwit Volaé
  • ½ zakje gist van Chabrior
  • Versiering :Chocoladeballetjes
  • 1 el bloemsuiker
  • 50 g pure chocolade Ivoria

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 25 min
  1. Verwarm de oven voor op 160°C (th. 5)

  2. Meng de pindaboter, kandijsuiker, het ei en de gist in een slakom.

  3. Maak 20 balletjes met het beslag, leg op de met bakpapier bedekte ovenplaat en plet een beetje, om een holte te vormen.

  4. Zet 10 tot 12 minuten in de oven en laat lichtjes afkoelen.

  5. In de holte van elk koekje duwt u een chocoladeballetje. Dit wordt het lichaam van de spin.

  6. Smelt de chocolade in een bain-marie.

  7. Giet de gesmolten chocolade in een garneerspuit met kleine spuitmond en vorm de 8 spinnenpoten.

  8. Maak wat glazuur. Klop hiervoor het eiwit en de bloemsuiker stevig op. Dompel er een tandenstoker in en vorm 2 cirkels voor de ogen. Eindig met een puntje gesmolten chocolade in het midden. Angstaanjagend lekker!

Tips

Deze koekjes kunt u ook maken met boter van Pâturages, kandijsuiker, bloem en amandelpoeder van Chabrior.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.