Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
5 min
-
Kook de pasta al dente in een grote kookpot met gezouten water en laat uitlekken.
-
Bak de pijnboompitten zonder vet goudbruin in een anti-aanbakpan. Bewaar 1 el.
-
Pel en snij de avocado’s, pel en prak de teentjes knoflook.
-
Snij de kerstomaten in kwartjes en bewaar.
-
Mix 4 el pijnboompitten, de avocado’s, de basilicumblaadjes, de look, het citroensap en de olijfolie in de keukenrobot tot een gladde pesto.
-
Meng de pasta en pesto in een schotel en doe er de kwartjes kerstomaat en de pijnboompitten bij.
Tips
Tip: als u geen kerstomaten in huis hebt, kunt u die vervangen door zongedroogde tomaten van Bouton d’Or
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.