Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
10 min
-
Kook de aardappelen in water (tot de punt van een mes er vlotjes in verdwijnt) en laat afkoelen. Schil de helft van de aardappelen en laat de andere helft ongeschild. Snij alles in stukken.
-
Kook de eieren hard en hak ze fijn.
-
Schil de avocado’s, verwijder de pitten en snij het vlees in stukken.
-
Hak de uien en de selderij fijn.
-
Vermeng de mayonaise, de wasabi en de sojasaus in een kom. Doe er de aardappelen, de avocado’s, de eieren, de selderij en de uien bij.
Tips
Tip: u kunt dit slaatje ook als hoofdgerecht serveren. Voeg dan gewoon schijfjes knakworst van Monique Ranou en croutons van Saint Eloi toe.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.