Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Maak een saus met 3 el olie, de kokos en de cayennepeper.
-
Was en droog de spinazieblaadjes en bestrooi ze met zout.
-
Verhit de 2 el olie in een pan en bak de sint-jakobsvruchten 2 minuten aan elke kant. Breng op smaak met peper en zout.
-
Leg elke sint-jakobsvrucht op een blaadje spinazie en zet vast met een prikkertje.
-
Leg ze op een bord en schep een lepeltje saus op elke vrucht.
Tips
Als u verse sint-jakobsvruchten gebruikt, spoelt u ze beter niet. Als ze uit de diepvriezer komen, haalt u ze er de dag voordien uit en legt u ze op keukenpapier om te voorkomen dat ze tijdens de bereiding water verliezen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.