Sint-jakobsvruchten op spinazieblaadjes

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 16 sint-jakobsvruchten van Odyssée
  • 16 jonge spinazieblaadjes
  • 5 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 1 el geraspte kokosnoot van Chabrior
  • ½ tl cayennepeper (optioneel)
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Maak een saus met 3 el olie, de kokos en de cayennepeper.

  2. Was en droog de spinazieblaadjes en bestrooi ze met zout.

  3. Verhit de 2 el olie in een pan en bak de sint-jakobsvruchten 2 minuten aan elke kant. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Leg elke sint-jakobsvrucht op een blaadje spinazie en zet vast met een prikkertje.

  5. Leg ze op een bord en schep een lepeltje saus op elke vrucht.

Tips

Als u verse sint-jakobsvruchten gebruikt, spoelt u ze beter niet. Als ze uit de diepvriezer komen, haalt u ze er de dag voordien uit en legt u ze op keukenpapier om te voorkomen dat ze tijdens de bereiding water verliezen.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.