Sint-jakobsvruchten in sabayon

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 8 sint-jakobsvruchten, vers (of diepgevroren van Odyssée)
  • 400 g verse spinazie
  • 20 cl room van Pâturages
  • 100 g boter van Pâturages
  • 2 eieren van Moisson
  • Zout, peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Verwarm de oven voor op 210 °C (gasstand 7).

  2. Was de spinazie, zwier droog, hak in grote stukken en stoof aan in 50 g boter, tot hij mooi is geslonken. Verdeel over 4 ovenschaaltjes.

  3. Bak de sint-jakobsvruchten 1 minuut aan iedere kant goudbruin in de rest van de boter en leg ze op de spinazie.

  4. Klop de eidooiers los met de room, breng op smaak met zout en peper en giet in de ovenschaaltjes.

  5. Zet 20 minuten in de oven. Dien lauw op.

Tips

Als u diepgevroren sint-jakobsvruchten gebruikt, kunt u die ontdooien in melk. Plaats het bord dan de hele nacht in de koelkast (of tot ze zijn ontdooid). Zo blijft het vlees stevig en zullen ze toch zachter zijn.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.