De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- Siroop van Banyuls 3 dl Banyuls Itinéraire des saveurs
- 3dl rasp sap van sinaasappel
- 3 el rietsuiker Regain Bio
- 3càs 1 pijpje kaneel Cigalou
- 1 1/2 tl 4-specerijenmengeling Cigalou
- 0,25càc 5 kruidnagels Cigalou
- 5 1 Ster van steranijs
- 1 4 sinaasappel gepeld rauwe, in plakjes gesneden
- 1 Garnituur staafjes peperkoek
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
10 min
-
Siroop van banyuls: Kook in een steelpan de banyuls, de sinaasappelrasp en het sap, de suiker, de kaneel, het vierkruidenmengsel, de kruidnagels en de steranijs 1/3 in. Zet koel.
-
Verdeel de sinaasappels over borden of schaaltjes. Lepel er wat siroop van banyuls over.
-
Werk af met de staafjes peperkoek.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.