De benodigde ingrediënten voor dit recept
15
portie(s)
- 5 liter droge witte wijn Expert Club
- 400 à 600 g griessuiker naar smaak
- 4 citroenen
- 4 sinaasappels
- 6 perziken
- 4 kaneelstokjes Cigalou
- 1 kl wittepeperkorrels Cigalou
- 3 kruidnagels Cigalou
- 10 cl sinaasappellikeur type Grand-Marnier
- 1 fles limonade Look
- Garnituur Schijfjes sinaasappel, druiven
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
10 min
-
Verwarm 1 liter witte wijn met de specerijen en voeg de helft van de suiker toe. Laat een uur trekken met het deksel op de pan.
-
Voeg de rest van de witte wijn toe, de rest van de suiker, de likeur en het ongeschilde, in blokjes gesneden fruit.
-
Roer en laat trekken op een frisse plek gedurende minstens 24 uur, idealiter 72 uur.
-
Voeg net voor het serveren de limonade toe.
-
Versier de glazen met minibrochettes van schijfjes sinaasappel en druiven.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.