De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 2 boerenworsten
- 1 klontje boter van Pâturages
- 1 bussel dragon
- 0,5 bussel waterkers
- 1 pak brickvellen van Monique Ranou
- 1 sjalot van Saint Eloi
- 1 eidooier van Moisson
- 1 tl mosterd van Bouton d'Or
- 150ml druivenpittenolie van Bouton d'Or
- 1 tl dragonazijn van Bouton d'Or
- Zout van Itinéraire des Saveurs
- Peper van Cigalou
Wijnsuggestie
Arquipalégo
Rode wijn
4,49€
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
30 min
-
Fruit de versnipperde ui in het klontje boter. Doe er het worstenvlees bij en bak zachtjes. Voeg enkele fijngehakte dragonblaadjes toe en breng op smaak met peper en zout.
-
Snij de brickvellen in stroken. Maak driehoeken voor de samossas en vul met de farce. Bak 8 minuten in een oven op 180°C.
-
Voor de mayonnaise: doe de eidooier in een beslagkom. Doe er de dragonazijn, mosterd en een snufje zout bij. Klop on, samen met de druivenpittenolie. Voeg tot slot de fijngehakte dragon en versnipperde waterkers toe.
https://youtube.com/watch?v=4MidDom_kSY%3Fstart%3D1%26feature%3Doembed%22+frameborder%3D%220%22+allow%3D%22accelerometer%3B+autoplay%3B+clipboard-write%3B+encrypted-media%3B+gyroscope%3B+picture-in-picture%3B+web-share%22+allowfullscreen%3E%3C
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.