De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 250g 250 g Griekse pasta
- Vinaigrette 3 el ciderazijn van Bouton d'Or
- 3càs 2 el olijfolie van Bouton d'Or
- 2càs 3 jonge uien fijngehakt
- 3 1 bosje basilicum fijngehakt
- 1 1 bosje platte peterselie fijngehakt
- 1 500 g zeevruchtencocktail Odyssée
- 500g 200 g mosselen schoongemaakt
- 200g 150 g minibolletjes mozzarella Fiorini
- 150g 50 g groene en zwarte olijven van Bouton d'Or , ontpit
- 50g 16 kerstomaatjes in 2 gesneden
- 16 zout en peper Cigalou
- Garnituur takjes platte peterselie alleen de blaadjes
- blaadjes basilicum
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Zet koel.
-
Vinaigrette: Meng in een kom de ciderazijn, zout en peper.Voeg de olijfolie toe.Roer in een slakom de vinaigrette door de pasta. Voeg de jonge uien, het basilicum en de peterselie toe. Roer goed. Voeg de zeevruchtencocktail, de mosselen, de mozzarella, de olijven en de kerstomaatjes toe. Roer goed.
-
Verdeel over borden of kommen. Garneer met blaadjes platte peterselie en basilicum.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.