Salade van gegrilde serranoham, amandelvinaigrette

Makkelijk
15 min
€€
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • Amandelvinaigrette 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 1 el amandelpoeder van Elodie
  • 1 el water
  • 2 el sherryazijn van Bouton d'Or
  • 3 el olijfolie van Bouton d'Or
  • enkele druppels Tabasco
  • 1 handvol rucola Saint Eloi
  • 4 aspergepunten gestoomd
  • 8 sugar snaps gestoomd
  • 4 pruimtomaten in 4
  • 4 sneden serranoham Itinéraire des Saveurs, gegrild, in chips gescheurd
  • 50 g manchegokaas Fiorini, in krullen

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Amandelvinaigrette: Meng in een kom het knoflook, het amandelpoeder, het water, de azijn, zout en peper. Voeg de olijfolie en de Tabasco toe.Voeg zout en peper toe.

  2. Meng in een slakom de notensla, de asperges, de sugar snaps, de pruimtomaat en de vinaigrette.

  3. Verdeel de salade over diepe borden. Werk af met de hamchips en de manchegokaas.

Tips

Plaats de plakken ham op een vel keukenpapier. Verhit gedurende 2 minuten in de microgolfoven. Laat afkoelen. Scheur in chips.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.