De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- Amandelvinaigrette 1 teentje knoflook fijngehakt
- 1 el amandelpoeder van Elodie
- 1 el water
- 2 el sherryazijn van Bouton d'Or
- 3 el olijfolie van Bouton d'Or
- enkele druppels Tabasco
- 1 handvol rucola Saint Eloi
- 4 aspergepunten gestoomd
- 8 sugar snaps gestoomd
- 4 pruimtomaten in 4
- 4 sneden serranoham Itinéraire des Saveurs, gegrild, in chips gescheurd
- 50 g manchegokaas Fiorini, in krullen
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Amandelvinaigrette: Meng in een kom het knoflook, het amandelpoeder, het water, de azijn, zout en peper. Voeg de olijfolie en de Tabasco toe.Voeg zout en peper toe.
-
Meng in een slakom de notensla, de asperges, de sugar snaps, de pruimtomaat en de vinaigrette.
-
Verdeel de salade over diepe borden. Werk af met de hamchips en de manchegokaas.
Tips
Plaats de plakken ham op een vel keukenpapier. Verhit gedurende 2 minuten in de microgolfoven. Laat afkoelen. Scheur in chips.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.