Rundertartaar met tomatensalade

Ontdek de augutusrecept van Jérémy Vandernoot.

Makkelijker
30 min
0 / 5 5

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 400g lendenstuk van rund
  • 6 tomaten van oude rassen
  • 1 sjalot
  • 0,5 bosje lente-uitjes
  • 0,5 rode ui
  • 1 eierdooier Wallo
  • Een paar hazelnoten Bouton d’Or
  • 1 el wasabi
  • 1 tl mosterd Bouton d’Or
  • 100ml druivenpitolie Bouton d’Or
  • 20ml rode wijnazijn Bouton d’Or + 1 el voor de mayonaise
  • 1 el sojasaus Itinéraire des Saveurs
  • Zout en peper Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 5

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Voor de tartaar: snijd het rundvlees in kleine blokjes van 2×2 mm en snipper de sjalot, de rode ui en de lente-uitjes.

  2. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met sojasaus en peper.

  3. Voor de wasabimayonaise: meng de eierdooier, de mosterd, de azijn en de wasabi en klop het mengsel op met de mixer, samen met de druivenpitolie.

  4. Snijd de tomaten in verschillende vormen en breng ze op smaak met azijn, zout en peper. Voeg ook nog een paar gehakte hazelnoten toe.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 5

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.