De benodigde ingrediënten voor dit recept
- 1 tl olijfolie van Bouton d'Or
- 400 g Argentijnse biefstuk (1,5 cm dik)
- 1 rode ui in kwartjes, gegrild
- 1 avocado ontpit, in plakjes
- sap van 1 limoen
- 2 el koriander fijngehakt
- 4 tortilla's Claude Léger
- 200 g guacamole van Odyssee, kant-en-klaar
- 4 el zongedroogde tomaten in olie van Bouton d'Or
- 1 handvol icebergsla
Volg het recept stap voor stap
-
Verwarm een grill voor. Bestrijk het vlees met olijfolie. Gril gedurende 3 minuten aan elke kant voor een medium gebakken biefstuk. Rol het vlees in aluminiumfolie. Zet apart. Gril de rode ui gedurende 2 minuten en de avocado 1 minuut aan elke kant.
-
Snij het vlees in dunne plakjes. Besprenkel met limoensap. Bestrooi met koriander. Roer goed. Zet apart. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bestrijk de tortilla’s met guacamole. Verdeel het vlees, de zongedroogde tomaten, de avocado, de sla en uien over de tortilla’s. Vouw van elke tortilla de lage kant naar binnen en rol strak op tot een hoorntje. Serveer met de resterende guacamole.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.