Risotto met garnalen

Deze risotto met garnalen is romig, geparfumeerd en vol zeesmaken. Het is een heerlijk gerecht dat kan worden geserveerd als hoofdgerecht voor een elegante maaltijd of een speciale gelegenheid. Eet smakelijk!

Makkelijk
30 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 250g 250 g risottorijst van Saint Eloi
  • 16 16 roze garnalen
  • 750ml 750 ml groentebouillon van Bouton d’Or
  • 60g 60 g geraspte parmezaan
  • 10cl 10 cl room
  • 10cl 10 cl witte wijn
  • 1 1 ui,
  • 2càs 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout en peper van Cigalou
  • Rucola

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Pel en versnipper de ui.

  2. Fruit die in een stoofpan met wat olijfolie. Doe er de rijst bij en meng tot die glazig wordt. Voeg de witte wijn toe.

  3. Giet er de groentebouillon scheplepel per scheplepel bij en meng tussen elke schep, tot de vloeistof verdampt is.

  4. Zodra de rijst gekookt is, doet u er de room en parmezaan bij. Kruid met peper en zout en meng.

  5. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de garnalen 2 min. aan elke kant. Voeg ze toe aan de risotto en serveer goed warm. Versier met enkele blaadjes rucola.

Tips

Tip: als u op zoek bent naar een verrassende variant, kunt u fijngesneden prei toevoegen aan de uien en 20 cl kokosmelk aan de gekookte rijst.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.