De benodigde ingrediënten voor dit recept
- 8 tortilla's van tarwe van Itinéraire des Saveurs
- 125 ml zure room van Pâturages
- 150 g geraspte cheddar van Pâturages
- 1 tomaat
- 2 lente-uitjes
- Verse koriander
- ½ tl gemalen komijn van Cigalou
- Olijfolie van Bouton d’Or
- Zout, peper van Cigalou
- Naar keuze:
- Cayennepeper van Bouton d'Or
Volg het recept stap voor stap
-
Vermeng de room, de geraspte cheddar, de tomatenblokjes, de fijngehakte uien, 4 el fijngehakte koriander, de komijn en eventueel 1 fijngehakt Spaans pepertje in een kom. Kruid met peper en zout.
-
Bestrijk iedere tortilla met dit mengsel en sluit met een tweede tortilla. Bestrijk ze met olijfolie.
-
Wanneer de barbecue heet is, bestrijkt u het rooster met olie en legt u er de quesadilla’s op. Rooster ze 2-4 minuten aan iedere kant en draai ze om met een brede spatel.
-
Snij iedere quesadilla in een punt en dien warm op.
Tips
Deze quesadilla’s zijn lekker met salsa van Itinéraire des Saveurs en zure room van Pâturages en koriander (bijvoorbeeld afgewerkt met enkele pompoenpitten).
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.