Pompoenbeignets
Deze pompoenbeignets zijn een heerlijke manier om te genieten van de smaken van de herfst. U kunt ze naar eigen smaak personaliseren door extra kruiden toe te voegen. Eet smakelijk!
Volg het recept stap voor stap
-
Snij de schil van de pompoen en rasp het vruchtvlees met een grove rasp.
-
Vermeng de bloem in een kom met het aardappelzetmeel en het bakpoeder. Roer en giet er ondertussen langzaam de melk bij. Kruid met peper en zout.
-
Vermeng met de geraspte pompoen.
-
Verwarm de olie in een kookpot, neem een lepel pompoendeeg en laat dat in de olie zakken. U kunt 3 lepels deeg tegelijk bakken, maar hou ze wel goed gescheiden. Bak ze 2-3 minuten. Schep ze eruit met een schuimspaan, leg op keukenpapier en bewaar op zachte temperatuur.
-
Ga zo door, met telkens 3 lepels deeg tegelijk.
Tips
Deze pompoenbeignets zijn origineel bij al uw stoofpotjes met wild.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.