Pompoenbeignets

Deze pompoenbeignets zijn een heerlijke manier om te genieten van de smaken van de herfst. U kunt ze naar eigen smaak personaliseren door extra kruiden toe te voegen. Eet smakelijk!

Makkelijk
30 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500g 500 g pompoen
  • 50g 50 g aardappelzetmeel
  • 50g 50 g bloem van Chabrior
  • 10g 10 cl melk van Pâturages
  • 10g 10 g bakpoeder van Chabrior
  • Frituurolie
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Snij de schil van de pompoen en rasp het vruchtvlees met een grove rasp.

  2. Vermeng de bloem in een kom met het aardappelzetmeel en het bakpoeder. Roer en giet er ondertussen langzaam de melk bij. Kruid met peper en zout.

  3. Vermeng met de geraspte pompoen.

  4. Verwarm de olie in een kookpot, neem een lepel pompoendeeg en laat dat in de olie zakken. U kunt 3 lepels deeg tegelijk bakken, maar hou ze wel goed gescheiden. Bak ze 2-3 minuten. Schep ze eruit met een schuimspaan, leg op keukenpapier en bewaar op zachte temperatuur.

  5. Ga zo door, met telkens 3 lepels deeg tegelijk.

Tips

Deze pompoenbeignets zijn origineel bij al uw stoofpotjes met wild.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.