Piccolo's gevuld met roereieren en worstjes

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

2 portie(s)
  • 2 piccolobroodjes met sesamzaad
  • 40 cl room van Pâturages
  • 4 eieren van Moisson
  • 2 knakworstjes van Monique Ranou
  • 50 g gruyère
  • Enkele verse spinazieblaadjes
  • Zout en peper van Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (gasstand 5).

  2. Snij de bovenkant van de broodjes en haal er het kruim uit.

  3. Snij de worstjes in schijfjes.

  4. Klop de eieren in een kom onder de room, de gruyère, het zout en de peper en doe er de schijfjes worst bij.

  5. Giet deze bereiding in de uitgeholde broodjes.

  6. Zet ongeveer 25 minuten in de oven.

  7. Bestrooi vlak voor het opdienen met fijngehakte spinazieblaadjes.

Tips

Tip: je kunt deze gevulde “schuitjes” ook koud eten. Perfect voor een picknick!

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.