Pastinaakroomsoep met peren

Makkelijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 pastinaken
  • 2 peren
  • 1 aardappel
  • 1 ui
  • 20 g Maïzena®
  • 2 blokjes groentebouillon
  • 2 el zure room van Pâturages
  • 1 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Garnituur:
  • ½ peer in fijne sneetjes
  • 1 tl boter van Pâturages

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 15 min
  1. Versnipper de ui en fruit in een kookpot met olijfolie.

  2. Schil en snij de pastinaak, aardappel en peren in stukjes.

  3. Giet de groentebouillon (2 blokjes in 1 L water) in de kookpot en doe er de groenten bij. Kook ongeveer 25 min. met deksel.

  4. Mix, voeg de zure room en in koud water opgeloste Maïzena® toe en meng goed. Zet nog even op het vuur.

  5. Serveer deze soep met fijne reepjes peer gebakken in boter.

Tips

Voor een originele toets kunt u de soep bestrooien met krullen Mimolette van Pâturages en fijngestampte en geroosterde hazelnoten.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.