De benodigde ingrediënten voor dit recept

8 portie(s)
  • 1 bladerdeeg
  • 1 snufje zout
  • 125 bloem
  • 500g suiker
  • 11 eierdooiers
  • 1L melk
  • 1 citroenschil of vanille

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 30 min
  1. Meng de suiker, bloem, vanille en melk in een pan en voeg een snufje zout toe.

     

  2. Kook al roerend tot de room zich van de spatel scheidt.
  3. Haal van het vuur en laat een paar minuten afkoelen. Voeg de eidooiers toe en meng goed.
  4. Giet in de kleine vormpjes die al bekleed zijn met het bladerdeeg.
  5. Plaats de taartjes in de oven op 300° (th 9/10).
  6. Haal ze uit de oven en bestrooi ze met kaneel.
  7. Eet smakelijk!

Tips

Het recept is voor ongeveer 24 kleine individuele vormpjes en wij telden 3 kleine pastéis de nata per persoon.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.