Pasta met worsten en tomatensaus

Makkelijk
45 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500g 500 g spiraaltjes of elleboogjes van Fiorini
  • 3 3 worsten
  • 1 1 blik tomatenpulp van Saint Eloi
  • 100ml 100 ml room van Pâturages
  • 100g 100 g geraspte parmezaan van Pâturages
  • 2càc 2 tl rozemarijn van Cigalou
  • 2càc 2 el olijfolie van Bouton d’Or
  • 4 4 teentjes knoflook
  • Zout en peper van Cigalou
  • 1 1 takje bladpeterselie

Wijnsuggestie

Sant'Ilario

Rode wijn

8,55€

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Leg de worsten in een kookpot met koud water, zonder erin te prikken, en kook 10 minuten op een zacht vuur. Snij in schijfjes.

  2. Verhit de olie in een pan, bak de worstenschijfjes goudbruin, voeg de look toe en bak 2 minuten.

  3. Doe er het tomatenvlees, de rozemarijn, zout en peper en room bij. Meng, breng aan de kook en kook een twintigtal minuten op een zacht vuur.

  4. Kook de pasta in een grote kookpot met gezouten water, laat uitlekken en doe bij de warme saus.

  5. Serveer goed warm, bestrooi met geraspte parmezaan (of gruyère of cheddar) en enkele versnipperde peterselieblaadjes.

Tips

Tip: voor dit recept kunt u ook gebakken worst gebruiken.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.