Pasta met gerookte zalm en kaas

Makkelijk
20 min
0 / 5 3

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 500g 500 g elleboogjes van Fiorini
  • 250ml 250 ml room van Pâturages
  • 8càs 8 el geraspte parmezaan
  • 5 5 sneden gerookte zalm van Odyssée
  • 1 1 ui
  • 1càs 1 el olijfolie van Bouton d’Or
  • Zout en zwarte peper van Cigalou

Wijnsuggestie

Saint-Auriol Châtelaine

Witte wijn – AOP Corbières
100% Chardonnay
2019

5,99€
Château de Beaulieu

Witte wijn

5,15€

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 3

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 5 min
  1. Pel en versnipper de ui.

  2. Verhit de olie in een pan en fruit de ui.

  3. Snij de zalm in stukken (bewaar 1 snede), doe de 4 andere in de pan en verminder het vuur als de vis lichter begint te worden. Doe er de room bij en kruid met peper. Laat lichtjes inkoken.

  4. Kook de pasta in een grote kookpot met gezouten water en laat uitlekken.

  5. Meng de pasta met de vis met room in een schotel. Doe er de bewaarde stukken zalm bij en bestrooi met geraspte parmezaan.

Tips

Tip: u kunt er ook een variant op maken. Gratineer uw pasta-zalmmengsel met mozzarella en 2 eieren geklopt tot omelet, bestrooi met geraspte gruyère in plaats van parmezaan.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 3

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.