De benodigde ingrediënten voor dit recept
- 500g 500 g elleboogjes van Fiorini
- 250ml 250 ml room van Pâturages
- 8càs 8 el geraspte parmezaan
- 5 5 sneden gerookte zalm van Odyssée
- 1 1 ui
- 1càs 1 el olijfolie van Bouton d’Or
- Zout en zwarte peper van Cigalou
Wijnsuggestie
Witte wijn – AOP Corbières
100% Chardonnay
2019
Witte wijn
Volg het recept stap voor stap
-
Pel en versnipper de ui.
-
Verhit de olie in een pan en fruit de ui.
-
Snij de zalm in stukken (bewaar 1 snede), doe de 4 andere in de pan en verminder het vuur als de vis lichter begint te worden. Doe er de room bij en kruid met peper. Laat lichtjes inkoken.
-
Kook de pasta in een grote kookpot met gezouten water en laat uitlekken.
-
Meng de pasta met de vis met room in een schotel. Doe er de bewaarde stukken zalm bij en bestrooi met geraspte parmezaan.
Tips
Tip: u kunt er ook een variant op maken. Gratineer uw pasta-zalmmengsel met mozzarella en 2 eieren geklopt tot omelet, bestrooi met geraspte gruyère in plaats van parmezaan.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.