Volg het recept stap voor stap
-
Verwarm de oven voor op 210°C (th.7).
-
Snijd de pangasius in grote blokjes en bak ze in hete olie met de gehakte knoflook. Voeg zout en peper toe, de in tweeën gesneden uitgelekte tomaten, de citroen, de room, meng en laat 10 minuten inkoken.Haal van het vuur, voeg de losgeklopte eieren toe, meng en giet in individuele ramekins (vooraf ingevet).
-
Doe de 6 ramekins in een grote ondiepe schaal, plaats ze op een ovenrek en giet er het water in om au bain-marie te koken. Laat afkoelen alvorens in de koelkast te zetten.
-
Serveer deze koude terrine met een salade naar keuze.
Tips
Als u een vel bakpapier op elke ramekin legt, zal de terrine zich nog gemakkelijker ontvormen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.