Volg het recept stap voor stap
-
Verwarm de oven voor op 210 °C (gasstand 7).
-
Maak de champignons schoon en snij ze in stukjes. Bak ze in 40 g boter.
-
Pocheer de escargots 3-4 min in de court-bouillon en giet af.
-
Fruit de sjalotten in 40 g boter en doe er de escargots en de champignons bij. Laat een paar minuten bakken.
-
Doe er de helft van de room bij en laat 15 minuten sudderen op laag vuur.
-
Kruid met peper en zout, voeg de fijngehakte peterselie toe en giet in individuele ovenschaaltjes.
-
Klop de andere helft van de room onder de fijngehakte dragon, giet over de ovenschaaltjes en schuif voor 6-7 minuten in de oven. Dien warm op.
Tips
U kunt dit gerecht ook maken met eekhoorntjesbrood in plaats van champignons.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.