Œuf cocotte, bacon, hazelnoten, champignons

Makkelijker
20 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

4 portie(s)
  • 4 eieren Volaé
  • 4 champignons
  • 4 takjes groene ui
  • 4 sneden spek Monique Ranou
  • 20cl room Pâturages
  • 2 theelepels hazelnoten Paquito
  • Peper Cigalou
  • Zout Cigalou

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 10 min
  1. Bak de dungesneden bacon in een pan.

  2. Doe in een schaaltje 1 ei, 5cl room, 1 dungesneden champignon en het equivalent van een snede spek, in plakjes gesneden en gegrild.

  3. Kruid met peper en zout. Herhaal dit voor de andere eieren.

  4. Bak de 4 schaaltjes 12 minuten in een bain-marie in een op 180° voorverwarmde oven, dien warm op en werk af met de fijngehakte groene ui en de gehakte hazelnoten.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.