De benodigde ingrediënten voor dit recept
4
portie(s)
- 8 eieren Moisson
- 200 g gehakte tomaten uit blik Saint Eloi
- 2 jonge uien met groen
- 1 lookteentje
- 2 eetl. zure room Pâturages
- Parmezaanschilfers Itinéraire de Saveurs
- 30 g boter Pâturages
- 1 eetl. olijfolie Bouton d’Or
- Zout, peper van de molen Cigalou
Volg het recept stap voor stap
Voorbereidingstijd :
15 min
-
Laat 10 minuten op een zacht vuurtje al roerend de tomaat, de van de groene kiem ontdane en geperste look, de olie, het zout en de peper koken. Houd dit warm.
-
Klop de met peper en zout gekruide eieren.
-
Mix het wit van de ui.
-
Beboter een kookpot aan alle kanten en doe er de eieren samen met het uiwit in. Zet dit in een bain-marie en laat dit al roerend garen, totdat je een romig effect bekomt. Roer er dan de room door.
-
Verdeel dit eiermengsel over 4 kommen, voeg de gehakte tomaat toe bestrooi met de parmezaanschilfers en met het in ringetjes gesneden uigroen.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.