Nacho's met saus van Chimaykaas en brocoliguacamole
Volg het recept stap voor stap
-
Voor de broccoliguacamole: kook de broccoli in kokend water met een snufje zout.
-
Mix de gekookte broccoli met de druivenpitolie, de piment d’Espelette en wat zout. Laat afkoelen en zet even opzij.
-
Warm de zure room op in een steelpan (tot tegen het kookpunt) en voeg de Chimaykaas toe, die je in blokjes hebt gesneden. Roer op een laag vuurtje tot de kaas gesmolten is en alles goed gemengd is.
-
Verwarm de oven voor op 180°, doe de nachochips in een ovenschaal, giet er het kaasmengsel over en laat 5 min. bakken.
-
Haal uit de oven en voeg de broccoliguacamole, een gesnipperde rode ui, fijngesneden lente-uitjes en een snufje piment d’Espelette toe aan de nacho’s.
-
Dien onmiddellijk op zodat de nacho’s en de kaas nog warm zijn.
Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.