Minisoesjes met passievrucht

Moeilijk
0 min
0 / 5 0

Your page rank:

van 5

De benodigde ingrediënten voor dit recept

6 portie(s)
  • 150 g bloem van Chabrior
  • 80 g boter van Pâturages
  • 30 cl verse room van Pâturages
  • 3 eieren van Moisson
  • 1 tl suiker
  • 3 el passievruchtensiroop
  • 1 snuifje zeezout
  • Poedersuiker

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Volg het recept stap voor stap

Voorbereidingstijd : 40 min
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (stand 6/7).

  2. Smelt de boter met de suiker, voeg het zout en de 25 cl water toe. Meng en haal van het vuur. Voeg de bloem toe en meng het deeg met een houten lepel tot het loskomt van de wanden. Zet het deeg opnieuw op een zacht vuur en laat het 5 min. rusten zodat het uitdroogt.

  3. Haal het van het vuur. Voeg de eieren één per één toe. Meng en doe het mengsel in een spuitzak.

  4. Spuit ronde toefjes op een ovenplaat met bakpapier. Zet ze 25 min. in de oven. Laat afkoelen.

  5. Klop de room op. Voeg de siroop toe en meng voorzichtig.

  6. Snijd de soezen doormidden en vul ze met de crème. Bestrooi ze voor het serveren met poedersuiker.

Tips

wil je ook perfecte slagroom? Zet de kom dan even voordien in de diepvriezer.

Je hebt het al gedaan dit recept?

Uw mening interesseert ons. Vertel ons of je het recept lekker vond.

0 / 5 0

Your page rank:

Wat als de ingrediënten die nodig zijn voor dit recept deze week in de aanbieding waren? Blader door onze folders zodat u ze niet mist.